Президентът сформира една нерегистрирана партия на властта. Не е тайна, че се

...
</TD
>Президентът сформира една нерегистрирана партия на властта. Не е тайна, че се
Коментари Харесай

Демерджиев: Идеята за кмет на Пловдив не ми е чужда, градът ми липсва

Президентът образува една нерегистрирана партия на властта. Не е загадка, че се чака доста съществено присъединяване на президентския тим на локалните избори. Тази скица разказа съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Дарик радио през уикенда.

Така той изрече обществено упованията на всички политически играчи, че президентът Румен Радев ще се включи косвено в борбата за локалната власт. Официално той няма по какъв начин да има кандидати, нито има своя партия, която да издигне такива. Но е допустимо по места в кметската борба да се включат известни лица, свързани с президента и с неговата негласна поддръжка.

Първото такова име, което се завъртя, е на служебния вътрешен министър , за който се заприказва, че ще се кандидатира за кмет на Пловдив от името на предприемчив комитет.

“Има време, само че концепцията не ми е непозната ", сподели самият той, представен от “ ".

“Липсва ми Пловдив и още по какъв начин. При всяка опция виждам да се прибера ", добави вътрешният министър.

След показната акция с обиски на голо на над 400 души в пловдивска дискотека на Гергьовден мнозина заподозряха, че Демерджиев показва твърда ръка в борбата с престъпността. Той обаче се разграничи от случилото се и съобщи, че не е бил известен за интервенцията. Назначил е инспекции и според от резултатите може да изиска оставки по върховете на пловдивската полиция. “Здрава ръка ще има, само че не и по този метод ", изясни той.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР